Köpvillkor

När du handlar via oss omfattas alla transaktioner av svensk lagstiftning och där inte annat anges hänvisas det till Konsumentköplagen, Köplagen och Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (Distansavtalslagen). Dessa köpvillkor gäller när du som kund, hädanefter benämnd som ”kund”, gör en beställning via www.beautysolutions.se.

Kunden ingår köpeavtal direkt med säljaren. Kunden kan alltid kontakta Beauty Solutions med frågor omkring det köpeavtal som ingåtts via www.beautysolutions.se

För att handla via www.beautysolutions.se ska du antingen vara myndig eller inneha företagets tillåtelse att ingå avtal via www.beautysolutions.se

Beställningen är bindande så snart Beauty Solutions har mottagit kundens beställning på sin server. Var uppmärksam på att vid eventuella prisfel eller andra fel som ges av säljaren till kunden (via offert, hemsidan, eller på annat vis) och som är av sådan art att kunden insett, eller borde inse, att det förelåg ett fel, är säljaren inte bunden av avtalet.

När Beauty Solutions har mottagit kundens beställning kommer Beauty Solutions att bekräfta denna och automatiskt skicka en bekräftelse på beställningen via e-post till den e-postadress kunden har uppgett. Läs noga igenom beställningsbekräftelsen.

Om bekräftelsen inte överensstämmer med kundens önskade beställning ska kunden kontakta Beauty Solutions inom en rimlig tid på e-post: info@beautysolutions.se och uppge ordernummer. Beställningar som lämnat lagret och påbörjat leverans kan inte annulleras.

Säljaren reserverar sig för prishöjningar, prisfel, valutaförändringar, avgiftsändringar, utsålda varor, restordrar, skrivfel, force majeure samt i de fall leverans till kunden blir försenad pga att leverantören inte förmår att leverera till säljaren på avtalad tid.

Företag får endast den garanti som ges av tillverkaren. Företag har inte någon reklamationsrätt utöver garantitiden som ges från tillverkare